Vi har tidigare talat om att Punschverandan också handlar om att livsgöra våra äldre, att livet inte tar slut vid 65. Det – skulle vi säga – manifesteras av Ove och Madelaine, kärleks och arbetsparet i Vasastan i Stockholm. Här blir det både tårar och skratt men också liv. Något så inåt med liv. Madelaine är 68 och arrangerar tillsammans med en väninna Seniordagen för 10000-tals 55 plussare i Kungsträdgården medan hennes man berättar om hans medverkan i ett svenskt guldkorn vid namn Göta kanal. Välkomna till Punschverandan.

 

IMG_1841

Är någonting otroligt vackert med ett par som trivs så bra i varandras sällskap

IMG_1817Ove och Madelaines underbara innergård. Trädet utanför är ett körsbärsträd. Som blommor med fantatiska vita blommor varje vår. Ove berättar för oss hur mycket naturen betyder för dem, och att gården ofta stillat deras behov när de inte kunnat vara ute i Norrtälje.

 

1 kommentar

  1. Så roligt att det blev ett program om Ove och Madelaine. Lyssnade med spänt intresse. Synd att ni inte nämnde Oves insatser på MittNu och hans akvarellmåleri. Men om någon är intresserad av att läsa vad han skrivit och titta in i hans galleri gå till http://mittnu.tredjealdern.se/ove-andersson-2/ !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *