Sponsorer

Punschverandan för i detta nu dialoger med flera sponsorer. Att synas tillsammans med oss ger varumärket en värme och en känsla av att man bryr sig om de äldre. Samhället sätter allt större fokus på våra gamla i den oroliga värld vi lever i. Punschverandan tänker ta täten i detta arbete och initierar flea projekt under 2016. Vi vill gärna föra ut ert varumärke i vår podcasts innehåll vilket kallas innehållsmarknadsföring – en metod som växer allt mer och vinner mark gentemot traditionell marknadsföring. Kontakta oss gärna för mer information eller om ni önskar ett sponssamarbete: red@punschverandan.com.

Samarbeten

Punschverandan söker alltid nya kreativa samarbetpartners. Vi vill på ett varmt sätt höja de äldres status i samhället. Sitter du just nu med en sådan idé så kontakta oss på red@punschverandan.com.

 

Samarbetspartners

Logga 2016

Seniordagen 2016 är ett evenemang som äger rum den 26 maj i Kungsträdgården i Stockholm. Förra året var 8500 seniorer på plats och i år blir det kanske ännu större. Punschverandan kommer vara på plats. Kom dit och prata med oss eller besök något av alla engagemang. Lyssna gärna på avsnittet med initiativtagerskan Madeleine Birnick eller besök sidan.

 

nyfiken grå

Nyfiken grå – nättidningen för 60 plussare. De var så underbara mot oss på Seniordagen och föreslog länkutbyte så vi beslöt att länka dem.

 

Logo_master

Från SPF Seniorerna vill vi gärna bidra till att äldres fantastiska berättelser når ut till fler. Inte minst i ett samhälle som tenderar att premiera ungdom och snabba kast. Vi vill medverka till att äldres erfarenheter och berättelser tas tillvara.

SPF Seniorerna är en partipolitiskt och religiöst obunden organisation för seniorer, vi finns runt om i landet och har cirka 270 000 medlemmar.

Unga Klara (se mer under Nyheter och samarbeten)